Zomercollectie nu in de aanbieding

Met weemoed zullen wij eind oktober onze deuren sluiten. Maar tot die tijd gaan we het zo leuk mogelijk te maken. Als eerste verkopen wij van 2 t/m 17 juni onze Zomercollectie 2017 met 10% korting. Daarna zal de actuele collectie niet meer in Middelburg aanwezig zijn. Ook zal vanaf 2 juni op de aanwezige kleding van voorgaande seizoenen extra korting worden gegeven. Lees verder …

Uitverkoop najaarscollectie 2016

Graag nodigen wij u als eerste uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop. Deze begint op dinsdag 27 december om 10.00 uur met kortingen tot 40%.

Lees verder …

Verrassing!

U bent van harte welkom op 23 en 24 september tijdens onze Actiedagen! Het programma wordt op dit moment samengesteld. We kunnen u in ieder geval verklappen dat het een waar feest gaat worden. Laat u dus verrassen en noteer de data vast in uw agenda.

Laatste week-actie!

Vanaf zaterdag 20 februari verkopen wij de laatste winterkleding met 50% korting! Uitermate aantrekkelijk om een keus te maken uit de nog aanwezige prachtige collectie.

Uitverkoop Najaarscollectie 2015

Aankeiler

Graag nodigen wij u als eerste uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop. Deze begint op maandag 28 december om 10.00 uur met kortingen tot 40%. Deze dag gaan we het extra gezellig maken met oliebollen van de plaatselijke bakker en met een lekker drankje waarmee we alvast graag met u op het nieuwe jaar willen proosten. Lees verder …

Wintercollectie 2015-2016

Schrijf vrijdag 18 en zaterdag 19 september alvast in uw agenda, want dit worden weer feestelijke dagen (uiteraard met hapje en drankje) waarin wij onze volledige wintercollectie 2015 presenteren.

Twee feestelijke dagen

Spannend op twee fronten! Skandika Het Finse Winkeltje presenteerde zich in de nieuwe Finnska Sanomat op pagina 5 met de de titel: ‘Zeeuws geluk, in Middelburg wandelen we opgewekt de winter in’. Verder hebt u gelezen dat we in oktober zullen beslissen of de winkel wordt opgeheven of zal blijven bestaan. Dat wordt een spannend najaar!
Lees verder …

Opheffingsuitverkoop

Helaas hebben wij, de tijdgeest volgend, het besluit moeten nemen om met onze winkel Skandika Het Finse Winkeltje op de Langeviele 69 in Middelburg eind oktober van dit jaar te stoppen. Op donderdag 26 maart zullen we met de opheffingsuitverkoop beginnen.

Onze nieuwe collectie zomerkleding (bekijk een impressie van deze collectie hier) wordt direct al met 10% korting verkocht. Lees verder …

Winterdeal

Beste klant,

Met veel genoegen kondigen wij u de komst aan van onze nieuwe mantelactie, die wordt gehouden in de actieweek van zaterdag 17 t/m zaterdag 24 januari  (op maandag 19 januari helpen we u graag, maar dan alleen op afspraak). Ook vorig jaar hebben wij hiermee in januari heel veel klanten een groot plezier gedaan. Nu wij deze actie voor de derde keer gaan houden, begint het bijna een klassieker te worden.

Winterdeal

Onze wintermantels zijn nu in de uitverkoop al afgeprijsd met 30%. Gedurende onze actieweek doen wij daar op vertoon van deze brief nog eens € 50,– bovenop!

Graag tot ziens in onze winkel.

Met vriendelijke groet,

Skandika Het Finse Winkeltje

Mieke, Marja en Bea

Uitverkoop najaarscollectie 2014

Beste klant,

Graag nodigen wij u uit op onze traditionele najaarsuitverkoop met wel kortingen tot 40% !

Op maandag 29 december hebben wij een gezellige dag gehad met oliebollen en een lekker drankje.

Wilt u nog iets moois voor het nieuwe jaar aanschaffen? Kom dan snel naar een van onze winkels en profiteer van de kortingen.

Wij wensen u een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2015 toe.

p.s. op woensdag 31 december sluiten onze winkels om 16.00 uur.