Zomercollectie nu in de aanbieding

Met weemoed zullen wij eind oktober onze deuren sluiten. Maar tot die tijd gaan we het zo leuk mogelijk te maken. Als eerste verkopen wij van 2 t/m 17 juni onze Zomercollectie 2017 met 10% korting. Daarna zal de actuele collectie niet meer in Middelburg aanwezig zijn. Ook zal vanaf 2 juni op de aanwezige kleding van voorgaande seizoenen extra korting worden gegeven.

Midden juli zullen wij het zomeraanbod gaan aanvullen met de eerste aanbiedingen in winterkleding. Rond 18 augustus krijgt u ons magazine ‘Finnska Sanomat’ Winter 2017 toegestuurd. De nieuwe Wintercollectie 2017, die daarin wordt getoond, hadden wij reeds ingekocht en zal dan ook in onze winkel aanwezig zijn.
De laatste maanden van het bestaan van onze winkel – eind oktober sluiten onze deuren definitief – halen we alles uit de kast. We zullen dan een heel breed aanbod van kleding uit voorgaande jaren beschikbaar hebben en zullen deze met ongekende kortingen verkopen.
Maar gedurende de hele periode, van nu tot eind oktober, zal onze voorraad ook tussendoor steeds weer worden aangevuld zodat u met regelmaat verrast kunt worden door alweer nieuwe en aantrekkelijke koopjes.
Wij hopen u de komende maanden nog vaak in onze winkel te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Mieke, Marja en Bea

Reacties uitgeschakeld.